2e Girlsday CSV Be Quick enorm succes

Afgelopen zaterdag 9 juni was het dan zover, de tweede Girlsday bij Be Quick. Vijf-en-dertig meidenvoetbalteams hebben deelgenomen, en er kan gesproken worden van een succes. Het weer (op een paar druppels regen na in de ochtend) en de sfeer waren fantastisch waardoor de deelnemende teams, afkomstig uit Friesland en Groningen, naar hartenlust konden voetballen.

De meiden hebben uitstekend en zeer sportief gevoetbald. Voor alle teams waren er prijzen te winnen. Ook waren er een aantal individuele prijzen in de wacht te slepen. Zo konden de meiden op een gatendoek schieten voor punten met een speaker als prijs of – voor de MO17 – een behandeling bij schoonheidssalon Marianne. De uiteindelijke winnaars bij het gatendoek waren:

– Poule A: Friese Boys MO11-1
– Poule B: ASC MO11-1
– Poule C: VV Drachten MO13-1
– Poule D: VV Suameer MO13-1
– Poule E: SJO Broekster Walden MO15-1
– Poule F: C.S.V. Be Quick MO15-2
– Poule G: Marum MO17-1

De winnende teams van de poules voor MO11 waren VV St. Anne en Leeuwarder Zwaluwen. Bij de MO13-poule waren dat Be Quick MO13-1 en ONT MO13-1, bij de MO15-poules VV St. Anne en Be Quick MO15-1. Bij de MO17-poule was de winnaar van dit jaar Be Quick MO17-1.

Namens de organisatie willen we nogmaals alle deelnemende teams en begeleiders bedanken voor hun aanwezigheid en het brengen van de goede sfeer. Ook zonder de fantastische inzet van alle vrijwilligers was dit nooit gelukt. Hartelijk dank nogmaals aan iedereen!!

Wil iedereen ook na deze dag nog eens denken aan onze sponsoren? Want zonder hen is zo’n prachtige Be Quick Girlsday niet mogelijk. 

BKS Elementen was hoofdsponsor; Tandartspraktijk Holwerd, Regio Makelaardij, Bouw Doqm, Toerkoop Reisburo Dokkum, 10 Store Dokkum, De VAO, Café Cafetaria De Lantaarn, Schoonheidssalon Marianne, Electroworld Talsma, Health Coach Dokkum, Bloem Schildersbedrijf, in MOTU Fysiotherapie, Danthas ICT, Haagens delicatessen, Albert Heijn Dokkum en Bakkerij Van der Bijl de sponsoren van deze Girlsday.

Hartelijk dank ook aan jullie, betrokken sponsoren, voor het mede mogelijk maken van deze schitterende dag!

Daarnaast willen we ook de JO19-1 feliciteren met de finaleplek voor promotie naar de 4e divisie, en nogmaals hartelijk dank voor de flexibele opstelling bij het zoeken naar een oplossing om deze voor jullie en Be Quick zo belangrijke wedstrijd in te passen op deze drukke voetbalzaterdag!

De foto´s zijn als vanouds gemaakt door onze eigen clubfotograaf Lammert Damsma.

 

Met sportieve groet, de Girlsday-toernooicommissie: 

Jan Loonstra

André van der Land

Harm Swart

Richard Knoop

Baukje van der Kooi

Esmee de Hoop

Marije Procee

Jenny Terpstra

 

Girls2

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 25 MEI, 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors