It giet oan!

It giet oan! Na maandenlange voorbereiding is deze week gestart met de verbouwing van de kantine. De verwachting is dat met ingang van het volgend seizoen alles afgerond zal zijn. Het bestuur heeft de leden al eerder uitgebreid geïnformeerd over de financiële consequenties. De investering is fors, maar met hulp van vrijwilligers, subsidiefondsen, de bank en aannemers wel een verantwoorde investering. Maar, alle hulp is en blijft welkom. De komende tijd gaan we met acties proberen zo veel mogelijk geld in te zamelen. Met het verkooppunt tijdens de Admiraliteitsdagen en de oliebollenactie hebben we al een mooie slag geslagen. Wat gaan we nog meer doen?

  1. Er worden weer certificaten uitgegeven. Daarmee leen je als lid, sponsor of anderszins belangstellende, renteloos geld (EUR 100 per certificaat) aan Be Quick. De terugbetaling start in etappes vanaf 2021. Meer informatie is elders op de site te vinden, maar iedereen wordt ook persoonlijk benaderd.
  2. Er zijn verschillende (subsidie)fondsen aangeschreven. Het gaat daarbij om een gift, of een renteloze lening. De eerste toezegging is al binnen.
  3. Op het dak van de kantine komen 64 zonnepanelen. Die kun je kopen, voor EUR 500 per stuk. Daarmee draag je bij aan duurzaamheid en een jarenlange besparing op energie. De sponsorcommissie coördineert deze actie.
  4. De jaarlijkse loterij-actie doen we dit jaar anders. We verdubbelen eenmalig de prijs per lootje. Natuurlijk horen daar ook grotere prijzen bij.
  5. Er komt een grote, feestelijke bingo-avond met grote prijzen, muziek en vermaak! Houd Facebook , Twitter en Instagram in de gaten…
  6. Er wordt hard aan gewerkt om een tegenstander van naam en faam naar het Tolhuispark te lokken voor een benefietwedstrijd.
  7. En natuurlijk gaan de nieuwe kantine openen met een groots feest!

Samen gaan we de schouders eronder zetten!

 

artistimpression

 

plattegrond

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 25 MEI, 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors