Vrijwilligers nodig, gevraagd en gewaardeerd!

Aan onze leden

Betreft: vrijwilligerswerk Be Quick

Onze vereniging is afhankelijk van vrijwilligers, vanaf seizoen 2013-2014 geldt voor alle leden een verplichting om een taak uit te voeren binnen de vereniging, passend bij ieders capaciteit en beschikbaarheid. Voor jeugdleden t/m 16 jaar geldt deze verplichting voor de ouder(s) en/of verzorger(s).

De vereniging is momenteel met spoed op zoek naar een schoonmaakploeg die op maandag en vrijdag de kleedboxen wil schoonmaken. Hoe meer mensen in deze ploeg zitten hoe minder vaak een lid aan de beurt is (de schoonmaakdagen zijn uiteraard in goed overleg). De vrijdagmorgenploeg doet het schoonmaken van de boxen er nu bij, maar dit kan niet zo blijven. Deze groep vrijwilligers heeft het druk genoeg met het algehele onderhoud van het terrein en gebouwen.

Ook is de vereniging met spoed op zoek naar kantinemedewerkers. Wij willen straks onze geheel vernieuwde kantine natuurlijk zo vaak mogelijk open hebben, maar dit kan niet zonder de hulp van vrijwilligers. Onze nieuwe kantinebeheerder, Rudolf Banga, hoopt op een zo groot mogelijke groep, zodat er flink gerouleerd kan worden.
Heb jij nog geen taak binnen de vereniging, geef je dan op voor één van bovenstaande functies bij Tricia van der Velde, dat kan via tvdvelde21@gmail.com of 06-15536035, of bij één van de andere bestuursleden. Wil jij ook graag iets voor de vereniging betekenen, maar is één van bovenstaande functies niet iets voor jou, neem ook dan contact op met Tricia, er zijn diverse andere vrijwilligers functies beschikbaar.

Tot slot:
Wij hebben er als vereniging alle vertrouwen in dat Be Quick Dokkum de toekomst heeft als we met z’n allen de handen uit de mouwen steken, want de club, dat ben jij!!

Hartelijk groet,
Tricia van der Velde (secretaris)
Namens het algemeen bestuur Be Quick Dokkum

VrijwilligersGezocht

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 20 APRIL, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors