Actieweekend Be Quick JO11-4!

Wij zijn de spelers van Be Quick JO11-4 en gaan volgend weekend (vrijdag 20 en zaterdag 21 april) geld inzamelen voor ons weekend België.

Vrijdagmiddag 18 mei gaan wij met onze leiders en een stel ouders richting Lommel waar we dat weekend deelnemen aan een internationaal voetbaltoernooi. Heerlijk tegen onze eigen leeftijdsgenoten spelen uit België, Frankrijk, Duitsland en ook Nederland. De wedstrijden worden overdag gespeeld op twee verschillende, prachtige sportcomplexen. ’s Avonds trekken we ons terug in een school waar we onze warme hap kunnen nuttigen en waar onze slaapzakjes liggen voor een goede nachtrust. Dit alles kost onze ouders natuurlijk wel wat geld en om wat terug te doen voor hun willen we geld ophalen d.m.v. allerlei acties.

Vrijdag 20 april gaan we eerst lege flessen ophalen bij familie, vrienden en bekenden die al gevraagd zijn om dit klaar te zetten voor ons. De dag erna, zaterdag 21 april, gaan we eerst onze eigen competitiewedstrijd afwerken en na een paar uurtjes rust hebben we rondom de wedstrijd van ons eerste elftal tegen vv Gorecht (aftrap 15.00 uur) twee acties bedacht.
Voor de wedstrijd staan we op het parkeerterrein van Be Quick om de ramen te lappen van uw auto voor een kleine bijdrage. Tijdens de wedstrijd gaan we cupcakes verkopen die onze moeders en beppes hebben gebakken. Door deze acties willen we laten zien dat we er graag iets voor willen doen om een leuk voetbalweekend te mogen beleven.

We hopen op een geslaagd actieweekend!

Jelle, Rover, Yaniek, Jesper, Boyd, Wiemer, Gerwin, Sjoerd en Erik

jo11 4

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
ZATERDAG 16 MAART
HARLINGEN, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors