Be Quick verliest in Winsum

Be Quick is er niet in geslaagd om punten te pakken in Winsum. Integendeel, de thuisclub wist met 4-0 te winnen na een ruststand van 2-0. Rogier Krohne werd met drie treffers man of the match. De overwinning van de thuisclub was verdiend. Be Quick kon op het erg hobbelige veld geen potten breken en komt na deze nederlaag nu echt in de gevarenzone.

Na een gelijk opgaande beginfase nam de thuisclub halverwege de eerste helft een voorsprong. Een hoekschop vanaf links werd knap binnen getikt door Krohne. Na ruim een half uur lag nummer twee in het net. Krohne kreeg even de ruimte en met een harde pegel schoot hij via de onderkant van de lat raak. Be Quick probeerde wel wat tegengas te geven maar creëerde geen echte kansen. De 2-0 voorsprong, halverwege de wedstrijd, was dan ook een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Na de rust was er enige hoop op herstel voor Be Quick, maar het ervaren team van de thuisclub (een groot deel van het basiselftal speelt al jaren in de eerste klasse) bleef de baas en het liet Be Quick zelfs nog enigszins in leven, want het miste twee opgelegde kansen. Een kwartier voor het einde was de goed spelende Krohne opnieuw succesvol en Thomas Kauw wist al vrij snel daarna de 4-0 aan te tekenen. Be Quick kreeg via Folkert van Dongera nog wel een kans, maar de aanvoerder schoot net voorlangs. De thuisclub miste in de slotminuten nog een prima mogelijkheid, maar de wedstrijd was toen al lang gespeeld.

Be Quick speelt zaterdag thuis tegen PKC ’83. Uit werd destijds nipt verloren (2-1)na een hele spannende wedstrijd. Be Quick krijgt zaterdag de kans om zich te revancheren en met de steun van het trouwe thuispubliek is er van alles mogelijk.

Meindert van der Schaaf.

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
ZATERDAG 16 MAART
HARLINGEN, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors