Club van 50

Be Quick’s Club van Honderd is nu Club van 50

In 1997 werd de Club van Honderd opgericht van en voor c.s.v. Be Quick Dokkum. Er zijn door de jaren heen nuttige voorzieningen opgezet, altijd vanuit de basisgedachte de spelers en speelsters hun geliefde sport zo goed mogelijk uit te laten oefenen. De laatste jaren is Be Quick behoorlijk gegroeid. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de onvoorwaardelijke steun van onze Club van Honderd-leden, waarvoor onze grote dank!

Door de stabiele ledengroei bruist het van de plannen om onze spelers nog beter geoutilleerd voor de dag te laten komen. Een betrokken groep Be Quickers heeft de Club van Honderd en haar bijdrage onder de loep genomen en vervolgens in een iets getailleerder jasje gestoken. De naam hebben we omgezet in de Club van 50. Hier is voor gekozen omdat het gelijk is aan de jaarlijkse donatie van 50 euro. Het lidmaatschap is bedoeld voor iedereen die Be Quick een warm hart toedraagt.

Onze doelstelling: ‘Met behulp van de Club van 50 wil de commissie een extra geldstroom genereren die geheel ten bate komt aan alle leden van c.s.v. Be Quick Dokkum, van de F-pupillen tot en met de seniorenteams, met jaarlijks een concreet, zichtbaar doel’.

Het eerste doel waar we als Club van 50 voor hebben gespaard was de bouw van de nieuwe werk- en opslagruimte.

Zou jij ook lid willen worden van de Club van 50 om mooie projecten voor de club te realiseren? Iedereen kan een bijdrage doen: als particulier, bedrijf, teams en/of leiders, ouders, pakes en beppes et cetera. Voor 50 euro per jaar -dus nog geen euro per week- kunnen wij met zijn allen nuttige zaken realiseren voor Be Quick!

Voor wat, hoort wat. Natuurlijk krijg je als lid iets terug voor jouw donatie:

  • Eenmaal per jaar organiseert de Club van 50 een ledenbijeenkomst waarbij we concreet een doel vaststellen voor dat komende jaar. Je kunt zelf een idee, wens of plan indienen of meedenken met de groep. Elk idee telt mee.
  • Je krijgt een GoldCard als bewijs van je lidmaatschap.
  • Ook krijgt elk lid een sleutelhanger met het logo van de Club van 50.
  • Tot slot: iedereen die een donatie doet krijgt een naamsvermelding op het gloednieuwe Club van 50-bord dat centraal in de kantine komt te hangen. Komt jouw naam daar ook bij?

Heb je vragen, tips of wil je je direct opgeven? Meld het ons, we horen het graag! Ons e-mailadres is clubvan50@bequickdokkum.nl

 

Met vriendelijke groet,

De commissie Club van 50:

Karel Hellinga, Baukje van der Kooi, Marcel Dol, Anne Hellinga en Lammert Damsma

logo club van 50

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 25 MEI, 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors