Enthousiaste speelsters gezocht voor zaalvoetbal

CSV Be Quick Dokkum speelt al jaren met veel plezier competitie in de zaal. De afgelopen jaren gebeurde dat met twee dames- en twee herenteams. Dit seizoen is er voor het eerst één damesteam actief. Dit team speelt haar competitie in de eerste klasse.

Volgend jaar willen we weer als vanouds met twee damesteams aan de competitie meedoen. Ben je minimaal 15 jaar, lijkt het je leuk om bijvoorbeeld naast het veldvoetbal ook te gaan zaalvoetballen en zo je techniek te verbeteren? Meld je dan aan als zaalvoetbalster via ledenadministratie@bequickdokkum.nl!

 
Wil je eerst ‘s kijken hoe leuk het is om voetbal te spelen in de zaal? Kom eens langs bij een wedstrijd van de dames! Thuiswedstrijden worden op donderdagavond gespeeld in de nieuwe sporthal op het Tolhuispark.
De komende thuiswedstrijden zijn op donderdag 15 maart en donderdag 5 april. Aftrap van beide wedstrijden is om 20.55 uur. Volgend jaar is de aanvangstijd hopelijk weer gewoon om 20.00 uur.

 
Wil je meer weten over het zaalvoetbal dan kun je contact opnemen met speelsters Like Hoogterp (06-10557758) of Anoek Nieuwenhuis (06-30892004).

dames zaalvoetbal be quick

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIEWEDSTRIJD
15 DECEMBER 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors