Geslaagde familiedag C.S.V. Be Quick

Afgelopen zaterdag 2 juni stond de familiedag op de agenda. ’s Middags 16.00 uur kon de jongste jeugd van de JO9 en JO7 het in een toernooi opnemen tegen de ouders, altijd leuk om hen ook eens in actie te zien en de kinderen vonden het geweldig om heit of mem alle hoeken van het veld te laten zien! Ondertussen vermaakte de jeugd van de JO11 en JO13 zich prima op de bijvelden met flessenvoetbal en voetvolley.

Om 17.00 verzamelde iedereen zich bij de kantine om alle kampioenen van het seizoen 2017/2018 te huldigen. We begonnen met de JO7 en JO9, maar omdat van deze categorie geen competitie meer wordt bijgehouden vond de organisatie dat deze jongens en meisjes ook op de platte kar moesten; ze waren allemaal kampioen! DJ Peter Damstra zette We are the Champions in en de kampioenschaal ging van hand tot hand. De kinderen kregen nog een ijsje en mochten zich toen vermaken op de springkussens. Daarna volgden de MO17-1 (zij waren niet aanwezig i.v.m. een toernooi elders), MO15-1 en MO13-1, gevolgd door de Senioren 35+ 1 en 2, Vrouwen 4 en Zaal Heren 2. Allemaal op de platte kar en de kampioensschaal ging wederom van hand tot hand.

Na de huldigingen was het tijd om de barbecues van Weidenaar aan te steken, een drankje met elkaar te drinken en konden de voetjes van de vloer! En het bleef nog lang gezellig op het Tolhuispark…….

(Zie ook de prachtige foto’s op de site. Deze keer gemaakt door gelegenheids-fotograaf Freerk Dijkstra)

Verslag: Tricia van der Velde

girls

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 25 MEI, 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors