GIRLSDAY 2019 op zaterdag 1 juni

Het meidenvoetbal blijft landelijk groeien, zeker ook bij Be Quick. Ongeveer 1/3 van ons ledenbestand bestaat uit vrouwen en meiden. Daar zijn we ongelooflijk trots op en de groei is er nog niet uit. De afgelopen twee seizoenen zijn voor de meiden bij Be Quick Dokkum afgesloten met een speciaal voor hen georganiseerd toernooi. Het enthousiasme neemt alleen maar toe bij de meiden en daarom organiseren we dit jaar op zaterdag 1 juni alweer de derde editie van het Girlsday toernooi in het Tolhuispark!

De Girlsday is een toernooi voor meidenteams van MO11, MO13 (half veld), MO15, MO17 en MO19 teams. We hebben al veel aanmeldingen ontvangen vanuit de regio van deelnemers van de vorige edities, in een paar poules is echter nog ruimte voor een aantal teams. Natuurlijk doen ook al onze eigen meidenteams mee aan dit toernooi. De MO11 en MO13 teamwedstrijden gaan los vanaf 09:00 uur en de aftrap voor de MO15, MO17 en MO19 is om 13:30 uur. Wil je meedoen? Geef je dan nu op! 

De organisatie staat alweer als een huis en de hoofdsponsor – BKS elementen – heeft zich wederom verbonden aan deze derde editie! Onze hartelijk dank daarvoor! Heeft u interesse om uw betrokkenheid te tonen door middel van sponsoring van dit toernooi? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Voor aanmeldingen en informatie kunt u uw gegevens sturen naar Girlsday@bequickdokkum.nl
Richard Knoop of André van der Land neemt dan contact met u/jullie op.

gd def

Girlsday 2019

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 20 APRIL, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors