KANTINE ONTWIKKELINGEN

Beste Be Quickers,

Even een kleine update over de kantine. Ik kan me voorstellen dat er soms gedacht wordt of er nog wel ontwikkelingen zijn. Nou, er wordt op de achtergrond door veel mensen hard gewerkt om weer te komen tot een gezellige en bruikbare kantine voor Be Quick!

Pas deze week zijn wij tot overeenstemming gekomen met de verzekeraar. Best een lang traject, maar al met al is er een prima deal gerealiseerd. Over de ins and outs zullen we op een later tijdstip duidelijkheid geven.
Tegelijkertijd zijn er een aantal mensen druk doende met het uitwerken van idee├źn over de al eerder geplande noodzakelijke verbouwing (uitbreiding toiletruimte et cetera). Ook zijn er al plannen gemaakt over de inrichting, logistiek, waar moet bar komen etc. etc.

De komende week zullen de voorstellen binnen het bestuur besproken worden, waarna we besluiten welke richting we opgaan. Ook wordt er op dit moment op basis van de diverse plannen een begroting gemaakt. Uiteindelijk zal alles wel betaald moeten worden. Aansluitend daarop is er een groep geformeerd die de opdracht heeft gekregen te onderzoeken op welke wijze wij gelden kunnen verkrijgen uit sponsoring, acties etc.

Zo langzamerhand komt alles wel samen. Van belang was de afhandeling met de verzekeraar, zodat we weten welk bedrag we uitgekeerd zouden krijgen. Daar is nu duidelijkheid over.
Wij zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen, maar we willen wel iets concreets kunnen vertellen. Neem maar wel aan dat er achter de schermen hard gewerkt wordt.

Hartelijke groeten,

Namens het bestuur,
Kees Theissen

werk in uitvoering

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
ZATERDAG 23 FEBRUARI
SV BEDUM - CSV BE QUICK, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors