Overlijden van ons Lid van Verdienste Allert Kleine

Dit weekend kregen we het trieste bericht dat ons Lid van Verdienste Allert Kleine was overleden. Allert Kleine werd 14 dagen geleden nog geconfronteerd met het overlijden van zijn vrouw. Zelf was zijn gezondheid ook erg broos en hij verbleef al enige weken in de Waadwente. Allert heeft veel bezigheden voor de vereniging uitgevoerd. Zo was hij gedurende 30 jaar notulist voor het bestuur. Bekend waren zijn stukjes als voorwoord in het programmaboekje, welke hij altijd afsloot met een statement.

Naast het feit dat hij een trouw supporter was van het 1e elftal, stond hij altijd als kaartverkoper in het kaartverkoophokje. We zullen Allert naast zijn werkzaamheden voor de vereniging ook blijven herinneren als een klankbord voor het bestuur. Zijn humor en toegankelijkheid waren kenmerkend voor hem.

De uitvaart zal plaatsvinden op donderdag 7 december 2017 om 13.30 uur in de Fontein, Op de Keppels 3, 9101 DG Dokkum. Er is gelegenheid tot condoleren vanaf 13.00 uur. Na de dankdienst zal de begrafenis plaatsvinden op begraafplaats Lindenhof te Dokkum.

Wij wensen zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen namens de gehele vereniging heel veel sterkte toe.

Bestuur en leden c.s.v. Be Quick Dokkum 

Allert Kleine

 

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIEWEDSTRIJD
15 DECEMBER 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors