Pupil van de week: Féline Dijkstra

Féline was tijdens Be Quick – Drachtster Boys pupil van de week, hieronder haar verslag en de door haar ingevulde vragenlijst!

Ik ben Féline Dijkstra en ik ben negen jaar en voetbal in MO11-2. Ik was zaterdag 10 februari pupil van de week bij de wedstrijd tegen Drachtster Boys. Ik mocht met mijn vader naar de bestuurskamer en heb de leider van het eerste elftal ontmoet. Hij heeft mij uitgelegd wat ik allemaal ging doen vandaag. Daarna gingen we naar de box en mocht ik luisteren naar wat de trainer allemaal vertelde.

Toen namen ze me mee naar het veld en gingen we de warming up doen. Na de warming up ging ik overschoppen met drie jongens van het eerste. Na het overschoppen en warming up mocht ik naar de gang met de kleedkamers en naast de scheidsrechter staan en gingen we met een klein dribbeltje naar het veld. Toen we op het veld stonden moesten we op een rijtje staan en elkaar een hand geven. Daarna ging iedereen op zijn plek staan en deden de aanvoerders van Drachtster boys en Be Quick kop of munt en mocht ik de aftrap nemen en SCOREN!!!!

Na het doelpunt liep ik naar de dug-out en toen begon de wedstrijd. Hier kreeg ik een bal met alle handtekeningen van de spelers van Be Quick.

Tijdens de wedstrijd mocht ik bij de reserve spelers op de bank zitten. Gelukkig hadden ze een kleedje mee, zodat we lekker warm bleven. In de pauze ben ik met mijn moeder naar de bestuurskamer geweest voor een glaasje ranja. Tijdens de tweede helft mocht ik weer op de bank zitten om te zien hoe Be Quick met 4-1 won! Na afloop kreeg ik patat in de bestuurskamer en wat drinken. Hier kreeg ik een poster van het eerste elftal en een Be Quick radio. Dit vond ik héél leuk.

Ik vond het een SUPER leuke middag en zou het zo nog een keer willen doen.

Iedereen ontzettend BEDANKT voor de hele leuke middag!!!

Groetjes van Féline.

Vragenlijst

Naam: Féline Katharina Dijkstra
Adres: Wilgenlaan 30 in Dokkum
Geboortedatum: 27 mei 2008
Lengte + Gewicht: 1.50 m en 37,8 kg
School + Groep: CBS De Regenboog, groep 6
Favoriete vak: Spelling
In welk team speel je: MO11-2
Op welke positie: Rechts achter
Sterkste punt: De bal afpakken
Zwakste punt: Scoren
Tweebenig: Nee
Schoenmaat: 36
Mooiste wedstrijd: Toernooi in Katwijk met JO9-3.
Andere teams waarin je gespeeld hebt: F6, JO9-3
Beste trainer: Eeltje Wiersma
Favoriete training: Alle trainingen van Eeltje
Favoriete club in Nederland: SC Heerenveen
Favoriete club in het buitenland: FC Barcelona
Beste speler: Lieke Martens
Beste speler Be Quick:   Robert Atema en Marten Hoeksma
Leukste TV programma: Zapplive
Beste film: Home Alone
Favoriete muziek: KidsZone
Mooiste boek: Meiden voetbal van Vivianne Miedema.
Hobby’s: Voetbal en viool spelen
Wat wil je later worden: Fysiotherapeut
Toekomst in het voetballen: Nederlands vrouwenvoetbalelftal
Je mag één wens doen: Lieke Martens ontmoeten

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
ZATERDAG 23 FEBRUARI
SV BEDUM - CSV BE QUICK, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors