Pupil van de Week: Iefke Draijer

Zaterdag 1 december mocht ik Pupil van de Week zijn bij Be Quick dames 1 tegen Groen Geel dames 1. Ik moest om 14.15 uur bij Be Quick zijn. Remco legde mij van alles uit en ik kreeg een programmaboekje waar mijn naam in stond. Ik mocht Elise helpen met intrappen. Ik mocht tijdens de wedstrijd in de dug out zitten en heb veel gekletst. Het was ook leuk dat ze muziek aan hadden op het veld. Het was een spannende wedstrijd en ik was erg blij dat ze hadden gewonnen! Ik heb een mooie bal gekregen met handtekeningen van de speelsters, het was een hele leuke middag! Super bedankt!

Groetjes Iefke Draijer

Naam Iefke Draijer
Adres Woudweg 31 in Dokkum
Geboortedatum 31 maart 2010
Lengte + Gewicht 1.40/ 30 kg
School + Groep CBS de Bron, leerjaar 5
Favoriete vak Rekenen
In welk team speel je JO9-1
Op welke positie Verdediger, laatste vrouw
Sterkste punt Verdedigen
Zwakste punt Koppen
Tweebenig Ja
Schoenmaat 36.5
Mooiste wedstrijd Tegen FVC J09-2 (3-1 gewonnen)
Andere teams waarin je gespeeld hebt JO9-5 en JO9-7
Beste trainer Remco en Jorben
Favoriete training Partijtje
Favoriete club in Nederland Ajax
Favoriete club in het buitenland Juventus
Beste speler Hakim Ziyech en Lieke Martens
Beste speler Be Quick Marije Procee
Leukste TV programma Stuk TV
Beste film Misfit
Favoriete muziek Katy Perry
Mooiste boek Meiden
Hobby’s Voetbal
Wat wil je later worden Profvoetballer of dierenarts
Toekomst in het voetballen Be Quick dames 1
Je mag één wens doen Met alle spelers van Ajax op de foto

 

Iefke Be Quick foto 1Iefke Be Quick foto 2 

 

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 20 APRIL, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors