Pupil van de week: Jesper Wiersma

Pupil van de week: Jesper Wiersma

 

Naam Jesper Wiersma
Adres Meidoorn 11
Geboortedatum 07-10-2008
Lengte + Gewicht 1.42 cm.      33 kg.
School + Groep De Regenboog, groep 6
Favoriete vak gym
In welk team speel je Jo11 2
Op welke positie verdediging
Sterkste punt Diepe bal geven
Zwakste punt Voorin
Tweebenig Nee, rechtsbenig
Schoenmaat 36
Mooiste wedstrijd BQ Jo11 2-bbc Jo11 2 (0-4) 6-5
Andere teams waarin je gespeeld hebt Jo9 5, Jo9 4, Jo9 3, Jo11 4 en Jo11 2
Beste trainer Eeltje Wiersma
Favoriete training Positiespel
Favoriete club in Nederland Ajax en Heerenveen
Favoriete club in het buitenland FC Barcelona
Beste speler Luka Modric
Beste speler Be Quick Janco Wiersma
Leukste TV programma Nickelodeon
Beste film Ferdinand
Favoriete muziek Top 40
Mooiste boek Koen kampioen
Hobby’s voetbal
Wat wil je later worden Profvoetballer
Toekomst in het voetballen prof
Je mag één wens doen Dat iedereen gezond en gelukkig blijft

 

Verslag Be Quick 1 – vv Zeerobben 1  zaterdag 27 oktober 2018

 Om kwart over twee ging ik samen met mijn vader naar de bestuurskamer van Be Quick. Daar werden we hartelijk ontvangen en getrakteerd op een glaasje fris en koffie. Op een gegeven moment haalde Jan Bangma mij op om samen naar buiten te gaan om aan te sluiten bij de warming-up. Na wat rond draven op het veld en oefeningen gedaan te hebben ging ik met de wisselspelers rondootje doen!

Even later werd ik geroepen door Jan om me klaar te maken voor de opkomst naar het veld. Op de middenstip mocht ik de toss doen. Na het fluitsignaal mocht ik met de bal naar het doel van Zeerobben dribbelen. Nadat ik wat spelers had uitgespeeld schoot ik vrij vroeg op doel maar ging de bal toch door de benen van de keeper het doel in. Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten. Ik vond Zeerobben een goede ploeg ze wonnen, jammer genoeg voor ons, met 1-2. Na de wedstrijd mocht ik weer naar de bestuurskamer en kreeg daar wat lekkers en leuke cadeautjes. Ik heb een geweldige middag beleefd en wil Be Quick hiervoor bedanken.

Groet Jesper

Jesper met schaal

Jesper met schaal

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
ZATERDAG 16 MAART
HARLINGEN, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors