Pupil van de Week: Nick Bijwaard

Om 14:15 uur moest ik me melden bij de bestuurskamer en toen ging ik met Jan mee naar de kleedbox, daar zaten de spelers al. Daarna ging ik met de spelers naar buiten voor de warming-up.
We hebben warm gelopen, op goal schieten en passen, dit was erg leuk om te doen.
Toen ging ik weer naar de kleedbox en daarna gingen we het veld op met de
tegenpartij, VV Groningen, en de scheidsrechter. Nadat iedereen elkaar de hand had geschud mocht ik de aftrap doen en naar het goal rennen met de bal en op doel schieten, de bal ging er via de paal in. Ik kreeg een bal met alle namen van het 1e erop en kon toen in de dug-out zitten met de wisselspelers om de wedstrijd te kijken. Het was een hele spannende wedstrijd, Be Quick kreeg een penalty tegen maar die werd gelukkig tegen gehouden. In de rust kreeg ik in de bestuurskamer wat drinken en een koek en toen ging ik weer naar de dug-out voor de 2e helft. Ook de 2e helft was spannend maar het werd uiteindelijk 2-1! Na de wedstrijd mocht ik weer naar de bestuurskamer en kreeg ik patat, een mp3 speler en een poster. Ik vond het een super leuke middag!!
Bedankt!!

Groetjes Nick

Nick Bijwaard pupil BQ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam: Nick Bijwaard
Adres: Rhoderterp 8
Geboortedatum: 11 maart 2008
Lengte + Gewicht: 1.46 mtr. en 33 kg.
School + Groep: De Bron, groep 6
Favoriete vak: Rekenen
In welk team speel je: E3
Op welke positie: Mid-mid
Sterkste punt: Overzicht en snelheid
Zwakste punt: Vanuit de loop schieten
Tweebenig: Beetje
Schoenmaat: 37,5
Mooiste wedstrijd: Toen we in de F1 kampioen werden
Andere teams waarin je gespeeld hebt: F8, F5 en F1
Beste trainer: Kees en Harm
Favoriete training: Partijtje
Favoriete club in Nederland: Ajax en Heerenveen
Favoriete club in het buitenland: Real Madrid
Beste speler:Ronaldo
Leukste TV-programma: Checkpoint
Beste film: Minions
Favoriete muziek: Top 2000
Mooiste boek: Het leven van een loser
Hobby’s: Fietsen, voetballen, gamen
Wat wil je later worden: Politie
Toekomst in het voetballen: Nog heel lang met veel plezier voetballen
Je mag één wens doen: Met de E3 kampioen worden

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIEWEDSTRIJD
15 DECEMBER 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors