Pupil van de week: Robert Groen

Op zaterdag 23 september was ik pupil van de week. Ik mocht in de kleedkamer en bij de scheidsrechter kijken. Ook ging ik meedoen met de warming-up. Bij het lummelen pakte ik zelfs een paar keer de bal af. Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten. En in de pauze ging ik met mijn vader naar de bestuurskamer. 

Het leukste vond ik dat ik met de bal op mocht lopen met Scheidsrechter Robert. De aftrap nemen was leuk:  ik moest verschillende spelers ontwijken en de keeper dook de verkeerde kant op. Ik heb het eerste doelpunt van het seizoen gemaakt.

 1. Naam: Robert Groen
 2. Adres: Trije Terpen
 3. Geboortedatum: 28-02-2010
 4. Lengte + Gewicht: 1,29 meter en 26 kg
 5. School + Groep: St. Bonifatiusschool groep 4
 6. Favoriete vak: Gymnastiek
 7. In welk team speel je: JO9-6
 8. Op welke positie: Liefst op keep
 9. Sterkste punt: keepen
 10. Zwakste punt: Schieten op doel
 11. Tweebenig: Ja
 12. Schoenmaat: 35
 13. Mooiste wedstrijd: De kampioenswedstrijd met JO9-9
 14. Andere teams waarin je gespeeld hebt: JO9-9
 15. Beste trainer: Arnold
 16. Favoriete training: Wedstrijdjes in de training
 17. Favoriete club in Nederland: Ajax
 18. Favoriete club in het buitenland: Bayern München
 19. Beste speler: Bertrand Traoré
 20. Beste speler Be Quick: Rick de Jong
 21. Leukste TV programma: Klokhuis
 22. Beste film: The Minions
 23. Favoriete muziek: Het volkslied
 24. Mooiste boek: Sara op Schiermonnikoog
 25. Hobby’s: Computeren
 26. Wat wil je later worden: Profvoetballer en monteur van crossmotoren
 27. Toekomst in het voetballen: De beste keeper van de wereld worden
 28. Je mag één wens doen: Dat ik de beste crossmotor coureur wordt.

 

robertgroen

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
EINDE COMPETITIE
ZOMERSTOP

Tweets

Hoofdsponsors