Pupil van de Week: Sanne Groen

Pupil van de Week

 

Naam Sanne Groen
Adres Wilgenlaan 47
Geboortedatum 18-02-2009
Lengte + Gewicht 1.57 m.  38 kilo
School + Groep CBS de Regenboog
Favoriete vak wereldoriëntatie
In welk team speel je Jo10-4
Op welke positie Spits, soms achterin
Sterkste punt Passen ik kan snel rennen
Zwakste punt penalty
Tweebenig ja
Schoenmaat 38
Mooiste wedstrijd Kollum j010-2    (6-6)
Andere teams waarin je gespeeld hebt Jo9-8
Beste trainer Bart en Nico
Favoriete training Partij spel
Favoriete club in Nederland PSV en  Sc Heerenveen
Favoriete club in het buitenland FC Barcelona
Beste speler Lionel Messi
Beste speler Be Quick Rafaela  Hinke  Amber
Leukste TV programma The incredible dokter Pol
Beste film The lord of the Rings en Indiana Jones
Favoriete muziek Little mix back Street boys
Mooiste boek Dagboek van een muts
Hobby’s Tekenen, knutselen, voetbal
Wat wil je later worden politieagente
Toekomst in het voetballen Prof voetballer
Je mag één wens doen Dat er geen honger meer is

 

Zaterdag 16 feb. was ik pupil van de week bij de wedstrijd Be Quick dames 1 tegen Bolsward dames 1. Om kwart over 2 moest ik me in de kantine bij Johan van de Ploeg melden. Hier werd ik opgehaald door leider Remco die me mee nam naar het materialen hok om spullen te pakken. Tijdens de warming up mocht ik helpen en meedoen met het schieten op het doel.

Daarna mocht ik vooraan met de bal het veld oplopen en de aftrap nemen. Toen de wedstrijd begon zat ik tussen de wissels op de bank samen met mijn nieuwe bal met handtekeningen  erop. Het was een mooie wedstrijd die werd gewonnen met 10-0. Iedereen ontzettend bedankt voor deze mooie dag.

Sanne Groen pupil van de week

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 25 MEI, 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors