Reageer op concept-beleidsplan Heren

Concept Beleidsplan Heren gereed: graag jullie reactie

We hebben als vereniging het Clubbeleid voor de jaren 2017-2022 vastgelegd in het document “Samen Presteren Met Plezier 2.0”. Dit Clubbeleid wordt nader uitgewerkt in een beleidsplan voor het Vrouwen, Heren en de Jeugd. Het Vrouwenbeleidsplan is recent vastgesteld. Het Jeugdbeleidsplan wordt binnenkort geactualiseerd. Met deze beleidsplannen spreken we onder meer af hoe we willen voetballen, welke doelstellingen we hebben en hoe we dit organiseren. Het uiteindelijke doel is dat we samen zo goed mogelijk en met zo veel mogelijk plezier presteren bij Be Quick Dokkum.

Voor de Heren hebben we het concept-beleidsplan nu gereed.  Dit beleidsplan voor Heren is gericht op de gehele mannenseniorenafdeling van Be Quick Dokkum. De afgelopen periode hebben we met Technische Commissie, Seniorencommissie en een aantal bestuursleden een concept-versie opgesteld. We leggen dit nu voor aan jullie, de leden van Be Quick Dokkum. Graag horen we jouw mening! Mis je iets? Ben je het eens met de constateringen? En de uitgangspunten en doelstellingen?

Klik hier voor het document. Graag ontvangen we uiterlijk 8 maart a.s. jouw reactie. Als je het niet eens bent met bepaalde zaken, geef een alternatief. Mail je reactie naar sjoerd.radersma@knid.nl.

Na verwerking van de reacties zal het bestuur het beleidsplan vaststellen. 

Seniorencommissie, Technische Commissie Senioren en het bestuur van Be Quick Dokkum

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 25 MEI, 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors