Shirtsponsoren Be Quick 4

Sinds het nieuwe seizoen is er met de komst van Be Quick 4 een nieuw seniorenelftal bijgekomen. Be Quick telt op dit moment weer acht seniorenelftallen. Het vriendenteam Be Quick 4, bestaande uit jongens die al tijden met elkaar spelen, zijn doorgestroomd vanuit de JO19-jeugd.

Al ruim voor het einde van afgelopen seizoen waren de jongens van ‘het vierde’ zelf actief bezig met het zoeken van een shirtsponsor. Sowieso staat dit team binnen de club bekend om hun grote zelfredzaamheid. Een nieuwe sponsor werd al gauw gevonden in de vorm van AnyTyme de Zaagmolen te Dokkum. Tweede shirtsponsor is Bakker’s Verhuurbedrijf, eveneens gestationeerd in Dokkum. Door de vlotte contacten tussen het team en beide bedrijven zijn snel goede en duidelijke afspraken gemaakt, die resulteren in twee soorten prachtige shirts. Voor de (thuis)wedstrijden draagt ‘het vierde’ de traditionele geel-blauwe shirts van Be Quick. Echter is er voor iedere speler een gepersonaliseerd tweede shirt bijgekomen. Dit shirt, zwart van kleur, is bedoeld voor trainingen, eventueel gebruik bij uitwedstrijden indien nodig en voor privé-gebruik met betrekking tot sportbeoefening.

AnyTyme de Zaagmolen is een luxe en moderne cafetaria/lunchroom. Kwaliteit staat hoog in het vaandeel bij eigenaren Harm en Kornelia Postma. Zo scoren zij al jarenlang uitstekend op inspecties en zijn al de nodige prijzen in de wacht gesleept. Afgelopen juni is er een jaarlijkse hygiëne- en kwaliteitsinspectie (onaangekondigd) gehouden. Dit resulteerde in een zeer tevreden inspecteur van Pander en een excellente score van 100%, wat een 10 in rapportcijfers is. In de lunchroom/cafetaria is plaats voor ruim zestig personen. ’s Zomers is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het zeer ruime buitenterras, gelegen aan het water. AnyTyme de Zaagmolen is een plek voor iedereen, jong en oud. Zo staat er op de ruime menukaart voor ieder genoeg wils. Mocht u zin hebben in patat met een snack, een vers afgebakken of belegd broodje, een heerlijk verse burger van de bakplaat of een compleet menu inclusief salade en rauwkost; het is allemaal mogelijk bij AnyTyme. Om het af te maken is er de mogelijk om onbeperkt en gratis te parkeren. Noem nu nog maar eens een reden op om géén bezoek te brengen.

De tweede sponsor is Bakker’s Verhuurbedrijf Dokkum. Bakker’s Verhuurbedrijf is een begrip in Dokkum en omstreken als het gaat om de verhuur van aanhangwagens, klassieke trouwauto’s, skiboxen, steigers, auto-ambulances, paardenwagens en nog veel meer. Bakker’s Verhuur, bestaande sinds 2001, heeft daarnaast nog een ruim assortiment in accessoires en verkoopt aanhangwagens, trailers en onderdelen. Waar de meeste mensen denken dat het hier ophoudt, gaat Bakker’s Verhuur door. Een exclusieve ‘Dockumer Trouwservice’ is in het leven geroepen. Bij deze trouwservice heeft u een ruime keuze uit diverse Volvo trouwauto’s, inclusief chauffeur. Door de ruime openingstijden (7 dagen per week) is er altijd wel een moment waarop het u uitkomt om eens bij Bakker’s Verhuur langs te gaan. Bent u op zoek naar meer informatie over dit bedrijf? Neem dan eens een kijkje op bakkers-verhuur.nl\

Graag willen wij als team van deze mogelijkheid gebruikmaken om beide sponsoren hartelijk te danken voor hun vertrouwen in ons en het team!

Tekst: Michel Bakker, Be Quick 4

H4 Be Quick Dokkum 1H4 Be Quick Dokkum 2H4 foto 3 (2)

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 20 APRIL, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors