Sponsoren

CSV Be Quick is een toonaangevende vereniging met een grote naamsbekendheid en een rijke historie. De vereniging, de grootste in de regio, biedt vele honderden liefhebbers uit Noordoost Fryslân een podium voor de beoefening van de voetbalsport.

Onze accommodatie bestaat uit een viertal velden (waarvan twee kunstgrasvelden met boarding voor reclame), een overdekte tribune, een clubhuis annex kantine en kleedaccommodaties. Door de unieke sfeer die bij onze club aanwezig is, voelen sponsoren zich thuis. Dat komt niet alleen door de sfeer, maar ook door de mogelijkheden die wij sponsoren kunnen bieden.

Er zijn voor sponsoren vele mogelijkheden om de vereniging te steunen. Wij bieden  op onze prachtige accommodatie onder meer bordreclame langs de velden en reclame  op projectieschermen in het clubhuis. Dit geeft de bedrijven niet alleen aandacht en naamsbekendheid, maar ook contact met onze omvangrijke achterban.

Wij zijn er zeker van, CSV Be Quick is een vereniging waar bedrijven graag hun naam aan verbinden! Mocht u ook geïnteresseerd zijn in sponsoring, dan kunt u contact opnemen met de commerciële commissie. Zij nemen met u de mogelijkheden door om een sponsorpakket op maat samen te stellen. De Commerciële Commissie bestaat uit:

Voorzitter Piet Klaas Vrieswijk Flecht 1 (06) 22807194
Lid Menze Wouda Ds. J.W.B. Cohenstraat 18 (0519) 724 183
Lid Kees de Jong Rhoderterp 4 (06) 48 011 779
Secretaris Marianne van der Vaart Berglaan 27 (Drachten) (06) 53 819 600
 .      

Meer weten? Neem dan contact op met een van de leden van de commerciële commissie of stuur een email.

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 25 MEI, 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors