Verslag Be Quick-nieuwjaarsreceptie 5 januari 2019

Afgelopen zaterdag vond traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie plaats in het clubhuis. Vanaf 16:30 uur waren de leden, sponsoren en vrienden van de club uitgenodigd om elkaar het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar. Kees Theissen heette een ieder welkom en na een korte vooruitblik op het komende jaar volgde een update over de verbouw van de kantine.

Na Kees was het de beurt aan Tricia; zij maakte namens de “oliebollencommissie” de totale opbrengst van de oliebollenactie bekend, het prachtige eindresultaat van € 4,764,25 werd met groot applaus ontvangen. Na deze onthulling werden de topverkopers bekendgemaakt. Voor hen waren er leuke prijzen.

Peter Halma en Wilbert Wensink deelden later de rollades uit aan de winnende deelnemers van het mixtoernooi, welke jaarlijks voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie plaatsvindt. Peter ging ook nog rond met de “raad het gewicht rollade”. Voor een euro mocht je het gewicht raden en degene die er het dichtst in de buurt komt, mocht de rollade mee naar huis nemen. Dit jaar was Joop Bulthuis de gelukkige winnaar.

Tussendoor nam Kees nog een keer het woord. Hem was ter ore gekomen dat er bij de heer Jacobs was ingebroken, dit is natuurlijk een verschrikkelijk bericht. Vooral omdat er ook geld was ontvreemd dat voor het goede doel (Stichting Albanië-Raard-Dokkum) was bedoeld, een behoorlijke klap. Kees heeft hierop met een aantal leden en teams contact opgenomen en een “wilde” actie georganiseerd. De opbrengst van deze actie was genoeg om het potje weer aan te vullen, wat natuurlijk fantastisch en voor de familie Jacobs zeer emotioneel nieuws was! Dit laat zien dat we samen sterk staan en er voor elkaar zijn als dat nodig blijkt…

Onder het genot van een hapje en een drankje eindigde deze gezellige middag tegen de tijd dat het allang avond was!

Verslag: Tricia van der Velde

receptie bq

familie jacobs

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
ZATERDAG 16 MAART
HARLINGEN, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors