Voorbereidingen eerste inzamelingsactie gestart

De gevolgen van de recente kantinebrand zijn fors voor Be Quick. Zeker ook financieel. We moeten met zijn allen het clubhuis weer opbouwen maar we gaan ook geld inzamelen. Met verscheidene acties. Dat is echt nodig.

De voorbereidingen voor de eerste inzamelingsactie zijn daarom gestart! We gaan tijdens het weekend van 8 en 9 september tijdens de Admiraliteitsdagen op de Helling een schenkpunt exploiteren vanuit een container. We gaan fris, bier, wijn, koffie e.d. verkopen en een aantal foodartikelen. We kleden het mooi aan en met aanvullende acties op het sportplein gaan we nog meer centjes verdienen voor de opbouw van het clubhuis. We maken er een mooie happening van!

Uiteraard gaan we ervan uit dat er vele Be Quickers langskomen in dit weekend: help mee, doe mee met activiteiten of koop even wat bij onze stand. Ons clubhuis bevindt zich dan ‘gewoon’ even tijdelijk op de Helling!

Via site, Facebook, mail en andere kanalen binnenkort meer informatie! Vragen, meehelpen? Neem contact op met Peter Halma: hallie23@live.nl

image001

image002

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
ZATERDAG 23 FEBRUARI
SV BEDUM - CSV BE QUICK, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors