Wedstrijdsponsor: BKS Elementen

Zaterdag 25 november is BKS Elementen uit Dokkum de enthousiaste wedstrijdsponsor van het veelbelovende affiche C.S.V. Be Quick Dokkum – V.V. Buitenpost. Een regionale derby waarbij wij weer met vertrouwen uitzien naar een spannende wedstrijd, volle tribune en supporters van beide clubs langs de lijnen!

BKS Elementen is een vernieuwend bedrijf dat zich met name toespitst op de toelevering van houten prefab-elementen voor de woning- en utiliteitsbouw. Opdrachten variëren van dakkapellen tot complete casco’s en meer. Het bedrijf is een solide partner in het realiseren van opdrachten in de bouwwereld. BKS Elementen denkt oplossingsgericht mee met haar klanten en geeft adviezen op maat voor elk bouwsysteem. Flexibel en milieuvriendelijk ondernemen staan hoog in het bedrijfsvaandel.

Er wordt via korte communicatielijnen samengewerkt met de diverse opdrachtgevers. Alle betrokken partijen realiseren zo met behulp van strakke planningen en een optimale logistieke organisatie het benodigde kwaliteitsproduct binnen de gewenste tijdslimiet. BKS Elementen is een partner waar aannemers op en mee kunnen bouwen!

www.bkselementen.nl

bks 1 girl team

 bks joggingbroekBKS3

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIEWEDSTRIJD
15 DECEMBER 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors