Wedstrijdsponsor: Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma is sponsor van CSV Be Quick, de naam prijkt op honderden shirts bij onze jeugdteams. Het is ook één van de grootste bouwbedrijven van Noord-Nederland. Aanstaande zaterdag 7 april is Dijkstra Draisma de wedstrijdsponsor bij de thuiswedstrijd van de A-selectie tegen Oranje Nassau. 

IMG_0648

Bouwgroep Dijkstra Draisma is al jaren een goede sponsor voor onze club, zij heeft sinds jaar en dag reclameborden bij het hoofdveld en ook is zij zoals al genoemd shirtsponsor van al onze pupillen. 

Over de bouwgroep
Al  sinds 1904 bestaat het bedrijf. Vanuit Bolsward en Dokkum zijn zij werkzaam voor zowel zakelijke als ook particuliere opdrachtgevers. In deze 110 jaar is zij uitgegroeid tot een vooraanstaande bouwer die van alle markten thuis is: van projectontwikkeling tot de bouw van een schuur is zij een begrip in de bouw.

IMG_0654

Bouwgroep Dijkstra Draisma is daarmee een veelzijdige bouwer. Het lijkt alsof de bekende blauwe bouwborden alleen bij de grote bouwprojecten te zien zijn – zoals bij de nieuwbouw van scholen, kantoren, ijshal of gemeentehuizen – maar niets is minder waar. Dijkstra Draisma verricht ook veel werk in de particuliere sector. Zowel in de nieuwbouw van huizen voor particulieren als het onderhoud van bestaande huizen zijn de vaklieden van BGDD dagelijks op vele plaatsen in het noorden actief.

Kortom: van complete nieuwbouw onder architectuur tot aan het plaatsen van een dakkapel, van een restauratie van een monumentaal pand tot het verhelpen van een lekkende dakgoot ben u bij de bouwers van BGDD aan het juiste adres.

Wedstrijd: CSV Be Quick – Oranje Nassau
Wanneer: zaterdag 7 april, 15.00 uur
Wedstrijdsponsor:  Bouwgroep Dijkstra Draisma, www.bgdd.nl

d3

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
ZATERDAG 16 MAART
HARLINGEN, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors