Wedstrijdsponsor: schildersbedrijf Loonstra

Een van de trouwe sponsoren van CSV Be Quick is onmiskenbaar een kleurrijk bedrijf: schildersbedrijf Loonstra. Voor de wedstrijd van Be Quick 1 tegen Olde Veste 1, die zaterdag 7 oktober om 15.00 uur wordt gespeeld, is dit Dokkumer bedrijf dan ook onze wedstrijdsponsor.

Kleurrijk is bij Loonstra ook écht kleurrijk: alle kleuren verf zijn leverbaar en daarmee geven de specialisten kleur aan de binnen- en buitenzijde van allerhande gebouwen. Onze favoriete kleuren blauw en geel hebben ze uiteraard ook in vele tinten beschikbaar. Voor alle soorten schilderwerk, beglazingen en wandafwerkingen is schildersbedrijf Loonstra het juiste adres. Ook voor verf en bijbehorende materialen, glas en behang kan men bij Loonstra terecht.

Loonstra is een AF-Erkend schildersbedrijf, het leveren van een goede kwaliteit is hét uitgangspunt voor hun werkzaamheden. Voor gericht advies en een vrijblijvende aanbieding komen zij graag bij u langs. U kunt Loonstra bereiken op telefoonnummer (0519) 29 34 58 of via info@loonstra.nl

Schildersbedrijf Loonstra
Hogedijken 6
www.loonstra.nl

loonstra-2

IMG_9439

 

 

 

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
EINDE COMPETITIE
ZOMERSTOP

Tweets

Hoofdsponsors