Wijziging selectieprocedure jeugd

De selectieprocedure voor de teamindeling bij selectieteams van de jeugd (jongens en meiden) gaat wijzigen. In principe worden er geen selectietrainingen of -wedstrijden meer georganiseerd aan het einde van het seizoen. De nieuwe teamindelingen worden vanaf heden gebaseerd op beoordelingen van trainers, leiders, Hoofd Jeugdopleiding en de scouts. Ook het meetrainen en eventueel meespelen met andere teams van spelers geeft inzicht in de ontwikkeling van spelers.

Eindverantwoordelijk voor de selectieprocedure is en blijft de Technische Commissie onder leiding van de Hoofd Jeugdopleiding. In uitzonderlijke gevallen kan besloten worden om voor een bepaalde leeftijdscategorie toch selectietrainingen te organiseren, bijvoorbeeld omdat er veel nieuwe spelers in deze categorie zitten. In dat geval wordt dit in het voorjaar gecommuniceerd naar de betreffende teams, spelers en ouders.

De nieuwe procedure wordt vastgelegd in het Jeugdbeleidsplan en zal dan worden gepubliceerd. De werkwijze gaat al toegepast worden voor de indeling van de teams voor komend seizoen. 

Namens het Algemeen Bestuur

Marten Rottiné en Sjoerd Radersma

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIEWEDSTRIJD
15 DECEMBER 14.30 UUR

Tweets

Hoofdsponsors