Wybe Pieter Zijlstra nieuwe hoofdtrainer Vrouwen 1

BREAKING:

Het bestuur van CSV Be Quick Dokkum is zeer verheugd dat Wybe Pieter Zijlstra met ingang van het seizoen 2019-2020 de A-selectie van de Vrouwen gaat trainen en coachen.

Momenteel is Wybe Pieter trainer/coach van SC Stiens Vrouwen 1. De afgelopen twee seizoenen heeft hij samen met het team ervoor gezorgd dat zij bovenin de top van de eerste klasse meedraaien. Stiens is verwikkeld in een spannende strijd met The Knickerbockers voor het kampioenschap.

De A-selectie van Be Quick heeft ook de ambitie om weer in de eerste klasse te spelen. De vrouwen hebben recent de tweede periode binnengehaald en zijn nu dus verzekerd van nacompetitie voor promotie in juni.

Wybe Pieter is geen onbekende bij de club. In het verleden trainde hij ook de A-selectie van de vrouwen en daarnaast diverse jongens- en meisjeselftallen.

Wybe Pieter gaat bij de vrouwenafdeling samenwerken met Robbie Wiersma. Wiersma zal met ingang van het nieuwe seizoen de trainingen van de B-selectie van de vrouwen verzorgen.

Met deze twee ervaren trainers aan boord investeert Be Quick nadrukkelijk in het vrouwenvoetbal. Samen met het nog steeds groeiende aantal meisjes dat lid wordt biedt dat een solide basis voor de toekomst!

foto Wybe Pieter Zijlstra hoofdtrainer BQ Vr1

be quick logo

Volgende wedstrijd

Thuis
Uit
COMPETITIE
ZATERDAG 20 APRIL, 15.00 UUR

Tweets

Hoofdsponsors