•  Domino’s Pizza, 's werelds grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf, wordt sponsor van Be Quick Dokkum!

    22 nov 2021
  • "Domino’s Pizza is met 17000 winkels wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag maar liefst meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Zoals velen al hebben gemerkt heeft Domino’s Pizza afgelopen zomer ook de deuren geopend van een nieuwe winkel in Dokkum. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Koophandel 17 en is geopend van maandag t/m zondag van 11:00 tot 22:00. Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s.” 

    Toen wij Domino’s benaderden om sponsor te worden van Be Quick reageerden ze direct enthousiast. “Wij vinden het prachtig dat wij ons aan de club Be Quick Dokkum mogen verbinden. Hiermee steunen wij een grote regionale club met een groot maatschappelijk belang. Natuurlijk is het voor ons ook een mooie manier om veel voetballers en supporters kennis te laten maken met Domino’s”, aldus Keeti Neijman van Domino’s.

    Inmiddels hangt er al een bord langs veld 4. Verder kunnen leden van Be Quick binnenkort gratis een kortingspas van Domino’s in de kantine ophalen en gaat Domino’s later in het seizoen pizzapunten uitdelen op een nog nader te bepalen wedstrijddag.

    Als sponsorcommissie van Be Quick zijn we blij met de overeenkomst met Domino’s en hopen we op een lange samenwerking!.