• 21e editie Be Quick Toerkoop voetbaldagen (incl. programmaboekje)

  30 apr 2022
 • Dit jaar organiseert CSV Be Quick alweer de 21e editie van de Toerkoop voetbaldagen. Ook dit jaar wil Toerkoop weer de naamgever zijn van dit prachtige toernooi en daar zijn we erg blij mee!

  De voetbaldagen vol plezier, sportiviteit en saamhorigheid, worden volgens traditie twee dagen in de meivakantie gehouden. Dit jaar zullen de voetbaldagen op dinsdag 3 en woensdag 4 mei 2022 worden georganiseerd.

  Dit jaar staan de Toerkoop voetbaldagen in het teken van het “Wereld Kampioenschap”. Op dinsdag zijn er voor de jeugd uiteenlopende voetbalactiviteiten georganiseerd welke middels een circuit worden afgelegd. Dit is als voorbereiding op de tweede dag: het 4 tegen 4-toernooi. Middels poulewedstrijden wordt bepaald welke teams in de grote finale tegen over elkaar komen te staan.

  Nieuw dit jaar is dat jongens en meisjes die op de basisschool zitten in groep 5 t/m 8 en die dus niet bij CSV Be Quick Dokkum staan ingeschreven, zich ook mogen aanmelden voor de Toerkoop Voetbaldagen. Let op! We kunnen slechts 200 kinderen plaatsen. Dus vol is vol.

  Het beloven twee prachtige dagen te worden. Dus geef je hier op!

  Programmaboekje kan je HIER bekijken/downloaden.

   

  Sportieve groet,

  Remco, Andries Jan, Robert, Marije en Wim