• Dit jaar organiseert CSV Be Quick alweer de 22e editie van de alom bekende Voetbaldagen (volgens sommige oudgedienden de 23e keer). Ook dit jaar wil Reisburo Dokkum (voorheen Toerkoop Dokkum) weer de naamgever zijn van dit prachtige toernooi en daar zijn we erg blij mee!
  De voetbaldagen vol plezier, sportiviteit en saamhorigheid, worden volgens traditie twee dagen in de meivakantie gehouden. Dit jaar zullen de voetbaldagen op dinsdag 2 en woensdag 3 mei 2023 worden georganiseerd. 

  Aanmelden voor deze voetbaldagen kant tot en met zaterdag 22 april!

  Dit jaar staan de voetbaldagen in het teken van onze eigen “nationale competitie” (eredivisie en eerste divisie). Welke club wordt tijdens het 4 tegen 4 toernooi de kampioen van Nederland?

  Maar hoe ziet het volledige programma eruit: Op dinsdag zijn er voor de jeugd uiteenlopende voetbalactiviteiten georganiseerd welke middels een circuit worden afgelegd. Dit is als voorbereiding op de tweede dag: het 4 tegen 4-toernooi. Middels poulewedstrijden wordt bepaald welke teams in de grote finale tegen over elkaar komen te staan.

  Net als afgelopen jaar is het mogelijk voor jongens en meisjes die niet bij Be Quick zitten toch deel te nemen aan de voetbaldagen. Jongens en meisjes die op de basisschool zitten in groep 5 t/m 8, die dus niet bij CSV Be Quick Dokkum staan ingeschreven, mogen zich ook aanmelden.

  Let op! We kunnen slechts 200 kinderen plaatsen. Dus vol is vol.

  Het beloven twee prachtige dagen te worden. Dus geef je HIER op!

  Sportieve groet,

  Remco, Andries Jan, Robert, Marije, William en Wim

 • 1212