• Wie aan Slagerij Smit denkt, denkt misschien vrijwel automatisch aan de overheerlijke gehaktballen waarmee deze slager uit het nabij gelegen Ternaard al menig prijs in de wacht heeft gesleept. Maar Slagerij Smit is meer!

    Sinds 1975 is Slagerij Smit een ambachtelijke slagerij, die staat voor kwaliteit en goede service. Het bedrijf beschikt over een eigen worstenmakerij waar alle soorten worst en vleeswaren worden gemaakt. En dit maakt dat deze slager dus niet alleen om de gehaktballen, maar ook om bijvoorbeeld zijn bekroonde rookworsten, de achterham, runder-rookvlees en niet te vergeten de welbekende friese droge worst soorten in wijde omgeving wordt geroemd. Men is daarbij voortdurend met productontwikkeling bezig, zodat ze trends kunnen volgen en vernieuwende specialiteiten kunnen leveren. Dit bleek een klein halfjaar geleden nog toen men de KNS inspiratie- innovatieprijs won.

    Wij zijn dan ook ontzettend trots dat deze topslager zich in ieder geval voor de komende 3 jaar aan Be Quick heeft verbonden als bordsponsor.

    Klaas Theo bedankt voor het vertrouwen en wij kijken uit naar een fijne samenwerking!