• Be Quick Dokkum versterkt zich met Rob Dijkstra

    13 jun 2022
  • Rob Dijkstra komt per volgend seizoen de A-selectie van Be Quick Dokkum versterken. De aanvallende middenvelder uit Leeuwarden komt over van Blauw Wit ’34. Daarvoor speelde hij acht seizoenen voor VV Buitenpost en drie seizoenen voor LAC Frisia 1883.

    Na het aangekondigde vertrek van een aantal selectiespelers was Be Quick op zoek naar gerichte versterking. Meindert van der Schaaf, voorzitter van de Technische Commissie (TC), is uiterst content met de komst van Rob Dijkstra: β€œTijdens het gesprek was er al snel een goede klik. Wij vinden dat Rob heel goed past bij de club en ook wat we nu nodig hebben voor de selectie. Met zijn ervaring en aanvallende impulsen kan hij veel betekenen voor het team.”

    Eerder al kozen keeper Lolke Dijkstra (VV Anjum) en Gregory Daraji (SC Cambuur O18) voor de overstap naar het Tolhuispark. Daarnaast wordt de selectie vanuit de jeugdopleiding versterkt met Anko Talman, Mart van der Kloet, Koen Visser en Taeke Jansma. Trainer Jan Faber en zijn staf kunnen met een mooie talentvolle groep vanaf de zomer op weg naar nieuwe successen in de 2e Klasse. De voorbereiding van de A-selectie begint op 6 augustus.

  • Op de foto Be Quick aanwinst Rob Dijkstra geflankeerd door trainer Jan Faber (links) en Meindert van der Schaaf van de Technische Commissie van Be Quick