• Op zaterdag 15 juni vindt voor de 6e keer de BKS Girlsday plaats. Sinds 2017 wordt dit prachtige meidentoernooi georganiseerd door Be Quick voor meidenteams uit de noordelijke provincies. Ook dit jaar weer een prachtig deelnemersveld met oude bekenden, maar ook deze editie hebben we weer nieuwe verenigingen warm kunnen maken voor dit unieke toernooi.

    Deze dag staat alles in het teken van het meidenvoetbal! Plezier en gezelligheid staat voorop, maar ook deze editie zal er weer fel, maar sportief gestreden worden om de prijzen! We hebben een fantastisch scheidsrechterskorps weten te strikken en de vele vrijwilligers zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat we een prachtige dag tegemoet gaan.

    We beginnen om 10.00 uur en de laatste wedstrijden zullen rond half 3 gespeeld zijn. Daarna gaat DJ Nicky Lorenzo er nog een mooi feestje van maken!!

    Zonder onze sponsoren zou het onmogelijk zijn om deze dag te organiseren, daarom speciale dank voor onze trouwe sponsoren: BKS Elementen, FYNN Fysio, Danthas ICT, Regiomakelaardij, 10 Store, Electroworld Talsma, ING ,Bouw Doqm en Reisburo Dokkum.

    Kom langs op 15 juni op ons prachtige voetbalcomplex voor een heerlijke meidenvoetbaldag!!