• Be Quick organiseert op 17 juni voor de 5e keer de BKS Girlsday

  29 mei 2023
 • Op zaterdag 17 juni vindt voor de 5e keer de BKS Girlsday plaats. Sinds 2017 wordt dit prachtige meidentoernooi georganiseerd door Be Quick voor meidenteams uit de noordelijke provincies. Ook dit jaar weer een prachtig deelnemersveld met oude bekenden, maar ook deze editie hebben we weer nieuwe verenigingen warm kunnen maken voor dit unieke toernooi.

  Deze dag staat alles in het teken van het meidenvoetbal! Plezier en gezelligheid staat voorop, maar ook deze editie zal er weer fel, maar sportief gestreden worden om de prijzen!

  We hebben een fantastisch scheidsrechterskorps weten te strikken en de vele vrijwilligers zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat we een prachtige dag tegemoet gaan.

  Topfotograaf Lammert Damsma is weer van de partij, we hebben natuurlijk langs de velden weer gezellige muziek, gratis ranja, ijsjes van de Albert Heijn en bij het ballendoek zijn weer heerlijke oranjekoeken te winnen van bakkerij van der Bijl.

  In de ochtend vanaf 09.00 uur spelen de MO13 en MO15 teams en in de middag vanaf 13.30 uur komen de MO17 en MO20 teams in actie.

  Zonder onze sponsoren zou het onmogelijk zijn om deze dag te organiseren, daarom speciale dank voor onze trouwe sponsoren: BKS Elementen, FYNN Fysio, Danthas ICT, Regiomakelaardij, 10 Store, Electroworld Talsma, Cafe Cafetaria de Lantaarn, Bouw Doqm en Reisburo Dokkum.

  Kom langs op 17 juni op ons prachtige voetbalcomplex voor een heerlijke meidenvoetbaldag!!