• Ben jij onze nieuwe Coördinator van de JO17 & JO19 bij CSV Be Quick?

  3 mrt 2021
 • Beste Be Quickers,

  Er zijn op dit moment enkele openstaande vacatures binnen de club. Eén daarvan is de vacature “Coördinator JO17 & JO19 (tevens lid Jeugdbestuur)”. Een leuke functie, waarbij je aanspreekpunt en coördinator bent voor de jeugdspelers, ouders en leiders van de JO17 & JO19. Je levert vanuit deze functie een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van deze groep jeugdspelers. Daarnaast lever je een bijdrage aan het nieuw te ontwikkelen jeugdbeleid en geef je hier samen met de andere leden van het jeugdbestuur uitvoering aan. 

  Je staat er niet alleen voor! In deze functie krijg je veel ondersteuning vanuit met name de andere leden van het Jeugdbestuur en de HJO’s van onze prachtige vereniging. Ook is er nauwe samenwerking met andere geledingen binnen Be Quick.

  In het Jeugdbestuur tref je een enthousiast en betrokken team aan: een mooie mix van ervaren krachten en nieuwe ‘actievelingen’. Teamwork en ‘plezier hebben in wat je doet’ staan hierin centraal.

  De belangrijkste taken voor de “Coördinator JO17 & JO19 (tevens lid Jeugdbestuur)” zijn:

  · Onderhouden contacten met ouders en jeugdleiders over organisatorische zaken, zoals bijvoorbeeld wijzigingen in het       speelprogramma doorgeven.

  · (Mede) organiseren en begeleiden van toernooien en evenementen

  · Werven van de benodigde leiders voor de elftallen binnen je lettergroep

  · In samenwerking met de HJO het werven van de trainers voor de niet-selectieteams

  · Assisteren van zo nodig trainers en TC bij het samenstellen van selectieteams

  · Is verantwoordelijk voor het samenstellen van de niet-selectieteams

  · Organiseren van minimaal 2 maal per seizoen een bijeenkomst van leiders en/of ouders per leeftijdscategorie

  · Ervoor zorgen dat de trainers en/of leiders de periodieke beoordeling van de spelers (december en mei ) tijdig uitvoeren.

  Lijkt het je leuk? Heb je interesse of vragen? Of wil je een vrijblijvend gesprek om meer te weten over de functie?

   

  Neem dan contact op met onze voorzitter van het jeugdbestuur Wim Verwer. Tel. 06-13258523 of mail naar jeugdbestuur@bequickdokkum.nl