• Ben jij onze nieuwe Jeugdvoorzitter (V/M)?

  27 jul 2020
 • CSV Be Quick Dokkum is per heden op zoek naar een Jeugdvoorzitter. Wil jij de club meehelpen zich verder te ontwikkelen? Heb je zin samen met de andere vrijwilligers te zorgen dat het voetbalorganisatorisch goed op orde blijft bij de jeugd en waar het kan nog beter? En ongeacht je leeftijd: sta je open je verder te ontwikkelen? Lees dan verder!

  Wat is belangrijk?
  Plezier en ontwikkeling staan voorop bij onze jeugd. We vragen van de Jeugdvoorzitter dit uit te stralen en uit te dragen. Als jeugdvoorzitter zit je de vergaderingen voor van het Jeugdbestuur. Het Jeugdbestuur bestaat naast de Jeugdvoorzitter uit zes coördinatoren die elk voor een aantal leeftijdsgroepen verantwoordelijk zijn voor de voetbalorganisatorische zaken.
  Tevens vertegenwoordig je onze jeugdzaken bij de KNVB en treed je zo nodig op als vertegenwoordiger van de jeugdafdeling bij evenementen en bijeenkomsten. Je zit namens het Jeugdbestuur tevens in het Algemeen Bestuur van de club.
  Een belangrijke taak voor de Jeugdvoorzitter is om de uitvoering van het Jeugdbeleidsplan te bewaken: een goede koers houden. Daarom helpt als je goed hoofdzaken van bijzaken kunt onderscheiden, een goed gevoel hebt voor communicatie richting de jeugd en ouders en affiniteit hebt met jeugd en sport.

  Juist nu!
  Het is een goed moment om in te stappen. De club zit in een positieve beweging. Er gebeurt veel en we zijn bezig nieuw jeugdbeleid te formuleren. Zowel in het Algemeen Bestuur als het Jeugdbestuur tref je een enthousiast en betrokken team aan: een mooie mix van ervaren krachten en nieuwe ‘actievelingen’.

  Heb je interesse of vragen? Of wil je een vrijblijvend gesprek om meer te weten over de functie? Neem dan contact op met onze voorzitter Kees Theissen: Kees.bequick@outlook.com,  06 22 135 050.