• Beste Voetbalvrienden van Be Quick, 

  We zijn het seizoen goed begonnen met twee weekenden vol bekervoetbal. Wat ons betreft staan alle seinen op groen voor een heerlijk voetbalseizoen. Vanaf zaterdag 25 september hoeven Nederlanders geen 1,5 meter afstand meer te houden. Dat betekent dat er geen beperkingen meer gelden voor voetballers op, en supporters langs de velden. We kijken er enorm naar uit dit te beleven zoals we dat het liefst doen: met supporters langs de lijn en op de tribunes!

  Coronatoegangsbewijs voor kantines 
  Sportkantines vallen onder regelingen zoals die gelden voor de horeca. Deze regelingen gelden ook voor Be Quick!
  Wel mogen sportverenigingen een deel van de sportkantine afscheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine gedeeltelijk gebruikt kan blijven worden ook zonder coronatoegangsbewijs. Belangrijk hierbij is dat er een duidelijk afgescheiden gedeelte van de kantine zichtbaar moet zijn met bijv. een lint, tape of een plantenbak. Dit hebben wij dan ook bij Be Quick geregeld.

  In onze kantine is een deel afgezet om uw eventuele consumptie binnen te kunnen nuttigen. Indien u van dit kantine gedeelte gebruik maakt, zullen wij controleren op uw QR pas of negatieve Corona test. 

  Maakt u geen gebruik van deze afgezette ruimte dan dient u de kantine te verlaten en kunt u plaatsnemen op ons terras. De ruimtes zijn goed aangegeven!

  GEEN Coronatoegangsbewijs nodig:

  • Voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken uit de kantine;

  WEL Coronatoegangsbewijs nodig:

  • Voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte van de kantine

  We vragen jullie medewerking. Samen staan we sterk! 

  Groeten,

  Het Bestuur