• Einde seizoen 2018-2019

  Beste Be Quickers,

  Het seizoen is weer ten einde. Enkele teams trainen of spelen nog toernooien en dan gaan de voetbalvelden dicht en richten we ons op de zomerstop. Een periode waar iedereen zich weer kan opladen om zich daarna weer volop in het voetbal te storten.

  Terugkijkend op het seizoen 2018-2019 was het op voetbalgebied voor de jeugd eentje met vele hoogtepunten. Vele spannende competities zijn er gespeeld, kampioenschappen zijn er gevierd en ook de toernooien die bij Be Quick zijn georganiseerd waren weer top!

  Het nieuwe seizoen starten wij met een fris HJO-trio! Yko, Alex en Jordi zijn al eerder gepresenteerd binnen Be Quick. De mannen zijn achter de schermen met de huidige Technische Commissie Jeugd (TCJ) al druk bezig met o.a. trainers te werven. Ze zullen er alles aan doen om komend seizoen de trainers en trainingen naar een nog een hoger niveau te brengen.               

  Het jeugdbestuur is nu samen met de TCJ druk bezig om de teams te formeren. Het streven is om deze op 23 juni via de site bekend te maken. Dat is soms een puzzel omdat we op het laatste moment aanmeldingen en ook afmeldingen krijgen.

  De indelingen zijn voor de één spannender dan voor de ander. Dat begrijpen we. Soms is er teleurstelling, omdat je wellicht iets anders had verwacht. We rekenen erop dat spelers en ouders hier op de juiste manier mee omgaan.

  Ten slotte willen wij alle trainers, leiders en andere vrijwilligers bedanken voor jullie topinzet in het afgelopen seizoen. Zonder jullie hulp kan een vereniging niet bestaan!

   

  Met sportieve groet,

  Namens het jeugdbestuur,

   

  Marten Rottiné

   

   Logo