• FOOX Bergsma Franeker BV sponsort Be Quick

  6 jun 2021
 • Sinds enige tijd hangt er weer een prachtig nieuw 6 meter bord rond het hoofdveld van onze vereniging, dit keer van FOOX Bergsma Franeker.

  FOOX Bergsma Franeker (tot 16 juli 2012 gevestigd in Makkum) is een regionale groothandel met zes vestigingen in Nederland (Franeker – Hoogeveen – Venlo – Den Bosch- Oostburg en Waddinxveen). De klanten die door ons geleverd worden kiezen voor service, snelheid en gemak want FOOX Bergsma Franeker beschikt onder meer over een fijnmazige distributie.

  Een breed assortiment van food en non-food maakt ons een zeer veelzijdige regionale groothandel met landelijke dekking! Wij zijn totaalleverancier voor bedrijven, horeca, scholen, tankstations, (tabak)speciaalzaken, supermarkten en vrije tijd (o.a. sportverenigingen – kantines etc).

  FOOX Bergsma Franeker is bovendien actief in exploitatie van tabak-, zoetwaren- en frisdrankautomaten. 

  In ons pand aan de Edisonstraat 14 te Franeker

  zijn ook de groothandelsbedrijven Jaap Breman

  (schoonmaak), Best4Office (kantoorartikelen) en

  Drankenhandel Hooisma gevestigd. Ons centrale

  inkoopkantoor bevindt zich in Veenendaal

  (FOOX Groothandelsorganisatie).

  Per 2014 mogen wij het predicaat koninklijk voeren!

  Dit is ons op vrijdag 31 januari 2014 door de Commissaris van de Koning van de provincie Friesland, de heer John Jorritsma, uitgereikt.

  FOOX Bergsma Franeker is lid van de FOOX groothandelsorganisatie. Met 6 aangesloten leden en distributiecentra leveren wij in geheel Nederland !

   Voor meer informatie verwijzen wij u graag

  naar  foox.nl of fooxonline.nl