• Geslaagde thema avond voor jeugdtrainers en -coaches

  8 mrt 2020
 • Onze Hoofden Jeugdopleiding (HJO’s) Yko de Boer (bovenbouw), Alex Draijer (middenbouw) en Jordi van der Weg (onderbouw) begeleiden de trainers en coaches van de jeugd. Dat gebeurt individueel tijdens en rond trainingen en wedstrijden maar ook in groepsverband.
  Regelmatig organiseren de HJO’s thema avonden om een of meerdere aspecten eruit te lichten en samen te bespreken.

  Afgelopen woensdag 4 maart werd de vierde thema avond van het seizoen georganiseerd. De volgende voetbalaspecten kwamen aan bod: coachen tijdens de wedstrijd, wedstrijdbespreking en speelwijze. In de commissiekamer werd aan de hand van praktijkvoorbeelden en inbreng van de aanwezige trainers en coaches de verschillende aspecten behandeld. Top om zo samen over het mooie spelletje te praten en hiervan te leren!

  Het belangrijkste voor onze jeugd zijn het plezier, ontwikkeling en prestaties op het veld. Door het ontwikkelen en begeleiden van onze trainers en leiders kunnen we dit steeds beter gaan doen. Deze thema avonden dragen daaraan bij: we willen investeren in een goed voetbal- en leerklimaat. De trainersruimte die binnenkort wordt geplaatst en ingericht zal daarin ook een belangrijke functie krijgen.

  We gaan binnenkort weer een nieuwe stap zetten met het jeugdvoetbal. Je kan meepraten over de toekomst van ons jeugdbeleid in het Voetbalcafé op 25 maart. Zie de aankondiging op site en social media. Meld je aan bij secretariaat@bequickdokkum.nl