• Help en denk mee met invulling bestuur Be Quick

  22 jun 2022
 • Bij de Ledenvergadering komend najaar eindigt de bestuurstermijn van een aantal bestuursleden. Zoals eerder aangekondigd worden de posities voorzitter, penningmeester en bestuurslid Voetbaltechnische Zaken vacant. Er zijn gesprekken met mogelijke opvolgers maar het is nog niet rond.

  Inzet en betrokkenheid van leden is nodig
  Uiteindelijk gaan de leden bij de Ledenvergadering over het benoemen van bestuursleden. Het bestuur is al druk bezig met het benaderen van kandidaten maar wij doen een dringende oproep aan de leden: de vereniging , dat zijn wij samen. Dus ook voor het bemensen van het bestuur ligt er een verantwoordelijkheid bij ons allemaal. Denk mee, help mee! Voor de continuïteit van de club is dat erg belangrijk.

  Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken
  Speciale aandacht willen we vragen voor de functie Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken. Deze functie is 10 jaar geleden in het leven geroepen om de impuls aan het voetbalgedeelte in de club in goede banen te leiden. Dit bestuurslid is verantwoordelijk voor de voetbaltechnische aansturing van zowel Heren, Vrouwen als de Jeugd. Affiniteit met het spelletjes is belangrijk maar bovenal is het belangrijk om teamplayer te zijn: samenwerken in een leuk en energiek bestuursteam om onze mooie club op (voetbal)koers te houden.

  Heb je interesse, vragen of eventueel suggesties voor kandidaten? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden. Voor contactgegevens, kijk op onze contactpagina:  https://www.bequickdokkum.nl/contact

   

   

  Algemeen Bestuur Be Quick Dokkum