• Beste Be Quick-ers,

  Afgelopen seizoen zijn alle teams voorzien van nieuwe shirts, broekjes en sokken en komend seizoen (2022-2023) zullen er nieuwe presentatiepakken worden geleverd. Daarnaast willen we de teams (die daar behoefte aan hebben) weer de mogelijkheid bieden om ook dit jaar nieuwe inloopshirts aan te schaffen door bijvoorbeeld een sponsor of ouder. Om dit proces te vergemakkelijken is er wederom gekozen om voor de inloopshirts een drietal standaard opties aan te bieden (zie o.a. onderstaande voorbeelden).

 • Deze inloopshirts zijn te bestellen via de sponsorcommissie ( sponsorcommissie@bequickdokkum.nl )

  De kosten van de 3 standaard opties zijn: 

  1. Shirt Wit                        €12,50*
  2. Shirt Donkerblauw (1)    €15,00*
  3. Shirt Be Quick stijl (2)    €25,00*

  *Prijzen zijn incl. BTW en incl. drukkosten Be Quick logo (voorzijde) en evt. sponsor (achterzijde)

  Mocht u van bovenstaande opties willen afwijken dan is dit een mogelijkheid. U kunt hierover contact opnemen met Marten Rottiné via bovenstaand emailadres.

  Een sponsor die verder geen sponsorcontract heeft bij Be Quick, dient naast de bijdrage voor de inloopshirts nog een sponsorbedrag van €150,00 excl. BTW per team per seizoen te betalen.

  Tot slot willen we graag benadrukken dat het benaderen van (potentiële) sponsoren voor bijv. inloopshirts, andere kledingstukken, toernooien en activiteiten t.a.t. in overleg met de sponsorcommissie dient te gebeuren.

  We reken op een ieders begrip en medewerking en kijken er naar uit om jullie de nieuwe kledinglijn in zijn volledigheid te kunnen presenteren!

  Voor nu wensen we iedereen alvast een fijne zomervakantie!

   

  Met vriendelijke groet,

  Algemeen bestuur & Sponsorcommissie
  CSV Be Quick Dokkum