• Leden gezocht voor Technische Commissie Heren

    4 mei 2021
  • Met ingang van het komende seizoen zijn we op zoek naar nieuwe leden voor de Technische Commissie Heren.

    Als Technische Commissie heb je een belangrijke rol het realiseren van de voetbaldoelstellingen van Be Quick Dokkum uit het Herenbeleidsplan. Je bent bijvoorbeeld bezig met de invulling van de selectieteams bij de Heren Senioren en de samenstelling van de staf. Het bewaken van de voortgang en het ‘Be Quick DNA’ is een belangrijk onderdeel van je rol. Je voert gedurende het seizoen verschillende gesprekken met betrokkenen over de voortgang en om te klankborden.

    Diploma’s of trainerservaring zijn zeker niet vereist, wel een gezonde belangstelling voor het voetbaltechnische gedeelte. Het is een erg leuke vrijwilligersfunctie waarbij je in teamverband werkt. Zo kun je in de TC samen sparren over het voetbal bij de Heren en een mooie bijdrage leveren aan de doorontwikkeling en het voetbalniveau van onze club. Met een goede taakverdeling valt de tijdsbesteding ook mee.

    Lijkt het je leuk om hierin mee te werken en mee te denken? Of heb je vragen? Neem contact op met Sjoerd Radersma, bestuurslid Voetbaltechnische Zaken: sjoerd.radersma@knid.nl; 06 – 37 47 70 28