• Mitra Dokkum, Hoeksma “schenkt” Be Quick haar sponsorschap!

  21 feb 2021
 • ijdens de grote Be Quick Bingo in december viel u misschien al op dat de naam Mitra regelmatig werd genoemd!? Oorzaak? Romke Hoeksma had de organisatie een aantal mooie prijzen geschonken.
   
  Uiteraard waren we hier als club al zeer content mee, maar hoe mooi is het, dat we u nu ook nog kunnen melden dat Romke zich, met zijn Mitra, voor de komende drie jaar als bordsponsor aan onze club heeft verbonden. Het bord is deze week geplaatst bij het hoofdveld.
   
  Voor wie Mitra niet kent, de Mitra behoort tot de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij Mitra bent u aan het juiste adres!
   
  Mitra Hoeksma is gevestigd aan de Hantumerweg 14 in Dokkum en kunt hier naast het kopen van diverse dranken ook terecht voor advies over deze dranken, Romke beschikt over uitstekende kennis op dit gebied en beantwoord graag al uw vragen!
   
  Kortom: Mitra schenkt!
   
  Romke bedankt voor het vertrouwen, we kijken uit naar een fijne samenwerking!