• Beste Be Quick-ers,

  Afgelopen seizoen hebben alle leiders en trainers van Be Quick al een nieuwe jas ontvangen, hiermee hebben we een start gemaakt met het invoeren van onze nieuwe kledinglijn voor de gehele vereniging.

  Bij aanvang van het nieuwe seizoen zal dit een vervolg krijgen door in eerste instantie alle teams te voorzien van nieuwe shirts, broekjes en sokken.

  Daarnaast willen we de teams (die daar behoefte aan hebben) graag de mogelijkheid bieden om ook tijdens de warming-up voor een wedstrijd, eenheid uit te stralen.

  Om dit te bewerkstelligen is er voor gekozen om vanaf het komende seizoen ook voor de inloopshirts een aantal vaststaande opties aan te bieden (zie onderstaande voorbeelden).

  Niet alle teams zullen warming-up shirts dragen, maar wanneer iemand (bijv. een sponsor of ouder) een team van inloopshirts wil voorzien, dan zijn deze te bestellen via de leden van de sponsorcommissie of via Sponsorcommissie@bequickdokkum.nl

  De 3 opties hiervoor zijn: 

  Shirt Wit                        €12,50*

  Shirt Donkerblauw (1)    €15,00*

  Shirt Be Quick stijl (2)    €25,00*                            1                                          2            

  *Prijzen zijn incl. BTW en incl. drukkosten Be Quick logo (voorzijde) en evt. sponsor (achterzijde)

  Een sponsor die verder geen sponsorcontract heeft bij Be Quick, dient naast de bijdrage voor de warming-up shirts nog een sponsorbedrag a €150,00 excl. BTW per team per seizoen te betalen.

  Tot slot willen we graag benadrukken dat het benaderen van (potentiële) sponsoren voor bijv. inloopshirts, andere kledingstukken, toernooien en activiteiten t.a.t. in overleg met de sponsorcommissie dient te gebeuren.

  We reken op een ieders begrip en medewerking en kijken er naar uit om jullie de nieuwe kledinglijn in zijn volledigheid te kunnen presenteren!

  Voor nu wensen we iedereen een fijne vakantie!

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur & Sponsorcommissie

  CSV Be Quick Dokkum