• De Bonte Hont is een modern metaalbewerkingsbedrijf waar ambachtelijke kennis en vaardigheid hand in hand gaan met moderne materialen en gereedschappen.

  Meubelmaker Menno van der Weg runt sinds 1998 in Westergeest de meubelmakerij met daarbij ook een showroom. Hij is gestart samen met zijn vader, maar is sinds 2009 helemaal alleen verantwoordelijk voor de Bonte Hont.

  Menno: “We zijn in de loop van de jaren gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van meubels, metalen deuren en veel meer.. Particulieren of bedrijven die een interieur op maat willen zijn bij ons aan het juiste adres. Mensen die geen standaard spul in huis wensen, kunnen wij helpen en advies geven. Ondanks de exclusiviteit zijn de meubelen niet schrikbarend duurder waardoor wij voor iedereen iets passends kunnen aanbieden”.

  Sinds oktober 2016 heeft Menno samen met zijn vrouw Donna een tweede vestiging in Dokkum geopend. De tweede winkel in Dokkum is als het waren een extra showroom voor De Bonte Hont. Het is in Dokkum ook mogelijk om meubels op maat te laten maken. Naast de eigen gemaakte meubelen vindt u hier ook woonaccessoires, verlichting en mode voor hem & haar.

  Menno en met name Donna zijn geen onbekenden bij Be Quick. Donna is jarenlang speelster geweest in de jeugd van Be Quick en uiteindelijk van dames 1 en ook Menno is regelmatig op het Tolhuispark te vinden. Toen wij Menno en Donna benaderden met een sponsorverzoek waren zij dan ook meteen enthousiast en hebben zij zich voor meerdere jaren aan Be Quick verbonden.

  Namens alle Be Quickers bedanken wij jullie voor jullie steun en support!

  Bent u nieuwsgierig geraakt? Kom dan eens langs bij De Bonte Hont in Dokkum of Westergeest. U kunt dan zelf ervaren hoe eigentijdse meubels met liefde en vakmanschap tot stand komen.