• De voorbereidingen voor de volgende editie van de Bonifatiuscup voor U13 en U15 teams zijn al weer in volle gang. Op donderdag 18 en vrijdag 19 mei a.s. wordt op het Tolhuispark in Dokkum de 7e editie georganiseerd van het inmiddels bekende jeugdtoernooi. Het U15 toernooi zit inmiddels vol. Voor het U13 toernooi is nog ruimte voor een team.

    Prachtig deelnemersveld in 2023
    Op Hemelvaartsdag en de dag erna zijn in Dokkum in ieder geval de volgende clubs vertegenwoordigd: SV Bon Boys (Haaksbergen), VV Buitenpost, CJVV (Amersfoort), DVS’33 (Ermelo), LAC Frisia (Leeuwarden), HGM Fulda (GER), GVAV-Rapiditas (Groningen), VV Kollum, FC Lewenborg (Groningen), Oranje Nassau (Almelo), Sportlust ’46 (Woerden), SC Stadskanaal, SC Stiens, AVV Swift (Amsterdam), VCR (Rinsumageest), JSG Westring (Fulda, GER), VV Zwaagwesteinde en gastvereniging Be Quick Dokkum.

    Uitgegroeid tot populair evenement
    De Bonifatiuscup biedt jeugdteams een prachtige voetbalbeleving met wedstrijden tegen teams uit verschillende delen van Nederland en het buitenland. Spelers en teamleiding krijgen totale service: ontbijt, lunches, diner, overnachten en avondprogramma zijn inbegrepen. Het toernooi heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een populair voetbalevenement waar veel publiek op af komt. Voor een impressie van het toernooi, kijk via bijgaande links naar een video impressie en toernooipagina van de editie 2022:

    Aanmelden en meer informatie via: info@bonifatiuscup.nl