• Pupil van de week

  Naam

  Alberta Boelens

  Adres

  Fockemastraat 7 Dokkum

  Geboortedatum

  12 juli 2010

  Lengte + Gewicht

  Gewicht 27,3 kg lengte 1,27

  School + Groep

  EbenHaëzer Dokkum

  Favoriete vak

  Gymnastiek

  In welk team speel je

  JO9-3

  Op welke positie

  Verdediger

  Sterkste punt

  verdedigen

  Zwakste punt

  Midden veld

  Tweebenig

  beetje

  Schoenmaat

  33

  Mooiste wedstrijd

  Naar Ameland

  Andere teams waarin je gespeeld hebt

  JO8-5

  Beste trainer

  Trainer Ajax

  Favoriete training

  Partijtje spelen

  Favoriete club in Nederland

  Nederlands elftal dames

  Favoriete club in het buitenland

  Barcelona

  Beste speler

  Frenkie de Jong

  Beste speler Be Quick

  Anke uit Be Quik Vrouwen 1

  Leukste TV programma

  Disneyfilm Rapunzel

  Beste film

  Annie

  Favoriete muziek

  Drag me down

  Mooiste boek

  De gouden hockeystick

  Hobby’s

  Voetballen en tennissen

  Wat wil je later worden

  Achter de kassa

  Toekomst in het voetballen

  Nederlands dames elftal

  Je mag één wens doen

  Ik wil kunnen toveren.

   

  Aan het begin heb ik met de warming-up mee gedaan. Ik vond super leuk. En daarna heb ik met die keeper nog leuke oefeningen gedaan dat was ook heel leuk. We gingen toen naar de kleed box en ik mocht mee. Ze deden heel aardig tegen me. En toen gingen we het veld op. Ik mocht de aftrap nemen. Ik scoorde ook. Daarna kreeg ik een hele mooie bal met alle handtekeningen van de dames. En ik heb de wedstrijd gekeken en ze hadden ook nog gewonnen. Ik kreeg nog drinken en eten. Ik vond alles super leuk.