• Spar Zaalmixtoernooi voor de jeugd (onder 8 tot en met onder 13 jaar)

  13 dec 2019
 • Be Quickers!

  Dit jaar organiseren wij voor het eerst het "Spar Zaalvoetbal mixtoernooi". Een mixtoernooi voor de leeftijdscategorieën onder 8 tot en met onder 13 jaar, grotendeels volgens het concept van de Be Quick Voetbaldagen!

  De eerste speeldag is zaterdag 21 december a.s. in sporthal de Doelstien, dan spelen alle teams de voorrondes. De finales zijn verdeeld over twee zaterdagochtenden, op 11 en 25 januari, waarbij 11 januari de JO en MO 13 ingepland wordt en op 25 januari de overige teams. Op 11 en 25 januari wordt er gespeeld in de sporthal op het Tolhuispark.

  De JO 8 en 9 vormen een poule en worden gemixt. Dat geldt ook voor de poule van JO 10 en 11 en voor de JO en MO 13 poule.

  Hier vind je de link http://www.tournify.nl/live/0519 naar Indelingen wedstrijdschema’s en spelregels

  De deelnemers en leiders dienen een half uur vóór de 1e wedstrijd per poule aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen starten met de wedstrijden.

  Als je een dag, of allebei de dagen niet aanwezig kunt zijn, dan kun je je afmelden door een e-mail te sturen naar jeugdbestuur@bequickdokkum.nl (doe dit wel op tijd zodat wij hiervan op de hoogte zijn voor de indelingen).


  Met vriendelijke groet namens de organisatie,
  Birgit, Marije, Thomas , Arjan en Richard