• Uitnodiging voor de Toerkoop Voetbaldagen 2021

  11 apr 2021
 • Hallo jeugdspeler van Be Quick,

  Op maandag 3 en dinsdag 4 mei worden bij Be Quick voor de 20e keer de Toerkoop Voetbaldagen georganiseerd. Het thema voor deze jaargang is het Europees Kampioenschap. Uiteraard hoopt de organisatie dat jullie je dit jaar, na een jaartje overslaan, in groten getale gaan opgeven voor dit prachtige evenement.

  Zoals gebruikelijk zijn de voetbaldagen voor de JO7- (alleen de maandag), JO8- tot en met JO13 + MO11 en MO13-pupillen en voor de JO/MO15- & JO/MO17-junioren. Beide dagen worden er tal van voetbalactiviteiten voor jullie georganiseerd, met zoals gebruikelijk op de tweede dag het 4 tegen 4 toernooi. Klik HIER voor het downloaden van het aanmeldformulier voor de Toerkoop Voetbaldagen.

  Er wordt ook ditmaal een eigen bijdrage van 5 euro gevraagd om de kosten enigszins te drukken. Zoals altijd staan hier twee gezellige en sfeervolle voetbaldagen tegenover. Het aanmeldformulier graag brengen naar J.G.M. Demesstraat 13 (9103 NC) of digitaal versturen naar voetbaldagen@bequickdokkum.nl  Uiterlijk zaterdag 17 april a.s. inleveren of insturen! De betaling zal dan op een later tijdstip plaatsvinden! Daarover zal nog gecommuniceerd worden.

  Voor informatie over de voetbaldagen kun je ook terecht op de site van Be Quick, zie www.bequickdokkum.nl